Het Medisch Centrum Acupunctuur heeft vanaf 1 april  twee locaties. De ene ( op dinsdag en vrijdag) is gelegen aan de Prins Hendriklaan 30 in Bergen (NH). Het is gemakkelijk te vinden. Vanaf Alkmaar: volg de Ring richting Den Helder en neem afslag Bergen. In het dorp aangekomen bij de rotondes rechtdoor richting Schoorl. De weg maakt een s-bocht en erna bij de eerste vluchtheuvel rechtsaf; meteen op de hoek rechts is het.

Met OV vanuit Alkmaar neem bus 166 richting Bergen. Stap uit bij Plein, rechtsaf uitstappend uit de bus en neem de eerste straat linksaf, dat is al de Prins Hendriklaan. Volg deze weg, die naar rechts afdraait, nog 300 meter tot de grote kruising met de Koninginneweg, steek deze over en rechts op de hoek bevindt zich de praktijk.

Op maandag (08:00-14:00) en woensdag (08:00-14:00) op Wagenweg 252 te Haarlem. Ook dat is heel makkelijk te vinden. Vanuit Noord Holland de A9 volgen tot afslag Haarlem Noord, IJmuiden (A22) dus door de Velsertunnel, dan de N208 volgen tot het eind (10 km) een T-splitsing. Linksaf zit je op de Wagenweg. Daar bij het 1e stoplicht keren en dan goed opletten: de inrit rechts is 20 m voor het stoplicht! je bent er! (Gratis parkeren op eigen terrein)

Met OV vanuit CS Haarlem met Arriva bus 50 (Leiden Centraal) naar Halte van Oldenbarneveldlaan, Haarlem. Vandaar is het 1 minuut lopen naar Wagenweg 252

 

Telefoon | Fax 072 589 6100